2012-08-31
 08:09:45

Uppdatering om modeveckan

Jag har inte varit på supermånga visningar i år då skolan började samma dag som Mercedes-Benz Fashion Week. Men en och annan bild har jag från de gågna dagarna. För uppdatering och bilder gå in på min nya blogg. Här kan det dröja innan det kommer uppdatering!
2012-08-24
 08:27:36

I'm back

Hej alla! Nu är jag tillbaka både i Sverige och på bloggen. Jag har varit ett par dagar i Berlin med Rebecka. Det var trevligt, och varmt. Med oss från Berlin har vi en massa tips som ni kan läsa om här. Jag har dessutom ett och annat till min nya modeblogg (som jag hoppas ska hålla den här gången, ni ser ju hur det blir annars). Det kommer lite bilder inom en snar framtid. Hoppas ni har haft det bra!
 
2012-08-15
 22:49:36

Upptagen

Jag har en helt fullspäckad vecka. Är extremt upptagen. Det är konståkningsläger hela veckan och sen lite mottagningsaktiviteter på det. Och idag var vi på sommarbio i Rålis. Det var trevligt, bra väder. Men filmen började sent så vi gick. Måste sova så jag kommer upp imorgon. Har jobb, i ishallen mellan 8-18. 10 timmar. Helt fantastiskt. Nu längtar jag till att få åka till Berlin. Men det kommer nog inte bli så mycket update här i alla fall. Bara så ni vet. Ni kan dock kika in på två nya bloggar. Min och Rebeckas tipsblogg och min nya modesatsning. Ha det bra!
2012-08-08
 10:18:26

We are going to Berlin!

Igår bokade jag och Rebecka flygbiljetter. Den 19:e åker vi till Berlin. Vi kommer hem igen onsdagen den 22:a, tidigt på morgonen. Det blir alltså tre dagar i Berlin. Jag har aldrig varit där så det blir spännande. Om ni har varit där eller har något tips får ni gärna skriva dem i en kommentar. Ska bli trevligt med en liten resa innan skolan börjar i alla fall. Har ångest över att jag nästan bara varit hemma i sommar. Det har nästan aldrig hänt. Ha en bra dag!
 
2012-08-07
 21:46:10

I min ensamhet

Jag har inte gjort mycket alls de senaste dagarna, i princip inget alls. Idag har jag dock skrivit adresser och fixat med broschyrerna till alla nyantagna på arkitektur. Det tog sin lilla tid, men det har jag ju gott om just nu. Sen kom Hampus på lunch. Vi skulle planera vårt sångledande till gasquerna under mottagningen. Fixade en god pasta med svamp - typ som den de har på Vapiano. Det blev gott. Skulle dock haft lite chili också. Sen har jag faktiskt lyckats fixa ihop en liten resa innan skolan börjar igen. Mer om det berättar jag imorgon!
2012-08-05
 23:06:45

Slutspurt

Imorgon börjar det som jag skulle kalla för min sista lovvecka. Veckan därpå börjar konståkningen med läger hela dagarna och sen är det mottagningsaktiviteter och sen börjar skolan. Det har gått fort, för fort. Och det känns som att jag knappt gjort något. För lite resor. Jag har abstinens och lite ångest nu. Dessutom lämnar Petter mig för att åka till Gotland så ensam, utan något att göra. Det är så jag spenderar min sista lovvecka. Spännande? Nja, inte direkt, men kanske hittar jag lite inspiration i alla fall så kan jag blogga för en gångs skull. Vi får se. Jag hör av mig under veckan i alla fall.
2012-08-04
 19:47:57

Homemade sushi

Igår var jag med Petter och vi gjorde egen sushi. Det gick väl helt okej, så här såg det ut. Riset kunde ju kanske blivit bättre.
 
2012-08-02
 21:36:33

Lugnt

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, och därför har det inte heller blivit någon uppdatering. Har inte så mycket att skriva om. Och har inte känt mig superinspirerad heller. Jag känner hur det här bara blir allt tråkigare för er som läser, men jag får väl varna nu - det kommer nog inte hända supermycket här de kommande dagarna. Ha en bra helg så hörs vi efter det!